0418 – 516 006 pin
 • Persoonlijk advies en korte lijntjes
 • 30 jaar ervaring
 • Openingstijden & contact

  0418 – 516 006

  Adres
  Industrieterrein
  De Wildeman
  Doornepol 1a
  5301 LV Zaltbommel

  Maandag t/m vrijdag
  08:00 – 16:30

Concept Bouwen

Samen met ConstruQ werken wij met een unieke combinatie: houtskeletbouw met een betonnen verdiepingsvloer: het beste van beide werelden met de voordelen van prefab systeembouwen. De kwaliteit is goed, de mogelijkheden qua afwerking en indeling zijn flexibel. Er zijn 10 conceptwoningen uitgedacht, maar deze kunnen geheel naar wensen worden aangepast. Daarnaast is het ook mogelijk om eigen ontwerpen aan te leveren. Zo kunt u uw droomwoning realiseren.

WONINGTYPES

Samen met ConstruQ en architect Z-Wonen zijn mooie ontwerpen ontstaan die allemaal te bouwen zijn met in serie geproduceerde modules. Standaard, maar ook weer niet. Want u heeft hierbij alles te kiezen qua bouwvolume en afwerking. De tien gepresenteerde bouwstijlen zijn namelijk geheel flexibel op te bouwen en in te delen.

Omdat wij samen met ConstruQ woningen bouwen die op uw individuele wensen worden afgestemd, zijn de prijzen een richtprijs. Een accurate prijs kan pas afgegeven worden nadat, samen met u, een woning is geconfigureerd en hierin afmetingen, uitstraling en afwerking zijn bepaald.

Type 1

Romantisch

De kracht van mooie belijningen en symmetrie. Bij deze woning ligt het accent duidelijk op de hoofdentree met de sierlijke omlijsting, mooi gemarkeerd door de dakkapel erboven.

Bekijk woning

Type 2

Landelijk Klassiek

Landelijk met een vleugje nostalgie. Deze boerderijwoning met zwart gepotdekselde planken en bakstenen doet klassiek aan.

Bekijk woning

Type 3

Notariswoning

Symmetrie is een belangrijk kenmerk van de notariswoning. Een statig bouwwerk door de twee bouwlagen, ondersteund door twee schoorstenen links en rechts op het mooie dofzwarte pannendak.

Bekijk woning

Type 4

Jaren Dertig ‘Light’

Jaren dertig architectuur in optima forma. De steile kap en grote gootoversteek zijn kenmerkend voor deze bouwstijl.

Bekijk woning

Type 5

Jaren Dertig

Dit is duidelijk de grote broer van de jaren dertig ‘light’ variant. Dezelfde belijning in de kozijnen, dezelfde brede gootoversteek en dezelfde steile kap.

Bekijk woning

Type 6

Klassieke Allure

Veel aandacht voor detail. De entree met dubbele deur is het stralende middelpunt in dit symmetrische bouwwerk. De klassieke uitstraling geeft deze woning allure.

Bekijk woning

Type 7

Oer-Hollands Gevoel

Een boerderij met dat typische oer-Hollandse gevoel. Dat zit voornamelijk in het materiaalgebruik. De zwarte gepotdekselde houten planken en de rieten kap zijn kenmerkend voor deze sfeer.

Bekijk woning

Type 8

Eigentijds Indrukwekkend

Deze bouwstijl is indrukwekkend en imposant. Eigentijdse eenvoud in belijning met een bijzondere twist. De verticale roedeverdeling in de raampartijen geeft deze woning een eigen gezicht.

Bekijk woning

Type 9

Modern Minimalisme

Strakke, heldere lijnen en mooi materiaalgebruik. Hier draait alles om de juiste detaillering. Zwarte baksteen wordt afgewisseld met mooie glaspartijen die zorgen voor transparantie.

Bekijk woning

Type 10

Landelijke Eenvoud

Een authentieke schuurwoning met een geheel eigentijdse uitstraling. Een dominante kap en typisch kleur- en materiaalgebruik dat mooi past bij een landelijk gebied.

Bekijk woning

Rijksmonument en subsidie

Bent u eigenaar van een pand dat als rijksmonument is aangewezen? Dan kunt u in bepaalde gevallen een geldelijke bijdrage krijgen van de gemeente Zaltbommel voor kosten van onderhoud. Vébé Bouw adviseert u om navraag te doen bij de gemeente of u in aanmerking komt voor subsidie. (bron: Website Zaltbommel)

Website Gemeente Zaltbommel

Heeft u plannen voor een verbouwing of aanbouw?

Woont u in de gemeente Zaltbommel en heeft u plannen voor een verbouwing of aanbouw? Dan heeft u in principe een bouwvergunning nodig.In veel gevallen gaat het hierbij om een lichte- of reguliere bouwvergunning. Ook zijn er een aantal bouwwerken waar deze verplichting niet voor geldt. Vébé Bouw adviseert u om navraag te doen bij de gemeente. (bron: Website Zaltbommel)

Website Gemeente Zaltbommel

Slopen? Toestemming of vergunning nodig.

Een slooptoestemming van de gemeente heeft u nodig om zelf asbesthoudende materialen te verwijderen.Een sloopvergunning is een schriftelijke toestemming van de gemeente om een bouwwerk, standplaats of woonwagen (gedeeltelijk) te mogen slopen. (bron: Website Zaltbommel)

Website Gemeente Zaltbommel
Website AVRI Geldermalsen