0418 – 516 006 pin
 • Persoonlijk advies en korte lijntjes
 • 30 jaar ervaring
 • Openingstijden & contact

  0418 – 516 006

  Adres
  Industrieterrein
  De Wildeman
  Doornepol 1a
  5301 LV Zaltbommel

  Maandag t/m vrijdag
  08:00 – 16:30

Partners & Projecten

Projecten van VEBE Bouw

Vébé Bouw heeft particuliere en zakelijke opdrachtgevers, en bouwt voor woningcorporaties, projectontwikkelaars en architecten.

De opdrachten lopen uiteen van het plaatsen van een dakkapel of een aanbouw tot de restauratie van een monumentaal pand of herindeling van een kantoorgebouw.

Het uitgangspunt is om altijd de woon- of werkomgeving te verbeteren en te vernieuwen.

Diensten

Vébé Bouw is actief in nieuwbouw, verbouw, renovatie en groot onderhoud. Waar u ook voor kiest, u kunt altijd vertrouwen op kwaliteit, professionele dienstverlening en persoonlijke aandacht.

 • Nieuwbouw

  – vrijstaande woningen
  – bungalows
  – garages
  – kantoren
  – loodsen

  Jarenlang heeft u op de wachtlijst gestaan voor een kavel. Eindelijk is de dag aangebroken dat ook uw droomhuis waarheid gaat worden. Samen met uw gezin werkt u zich door stapels brochures heen.

  Welke aannemer? Welke stijl? Welke materialen? Wat gaat het kosten? Vragen waar u graag een antwoord op krijgt. Vébé Bouw nodigt u – geheel vrijblijvend – uit voor een gesprek om uw wensen en onze mogelijkheden bij elkaar te brengen.

 • Verbouw

  Op het gebied van verbouw zijn de mogelijkheden onbegrensd; eigenlijk is alles mogelijk.

  Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling: u kunt uw eigen bedrijf starten. Maar, een eigen bedrijf vraagt ruimte, en het liefst zo dicht mogelijk bij huis. Gelukkig beschikt u over voldoende (bouw)grond, zodat uitbouw van uw eigen woning ook een mogelijkheid is.

  Een andere optie is het beter benutten van uw zolderruimte. Door het simpelweg plaatsen van één of meerdere Velux-dakramen of het aanbrengen van een flinke dakkapel, verkrijgt u vaak een aanzienlijke vergroting van de werkbare ruimte.

  Achter in de tuin staat nog een krakkemikkig schuurtje dat z’n dienst gedaan heeft. Het mag plat. U maakt zich echter grote zorgen over het asbest dak. Vébé Bouw verzorgt voor u het gehele traject, van afbraak tot afvoer naar de AVRI in Geldermalsen.

 • Groot onderhoud

  Soms is het onontkoombaar om oude deuren en kozijnen te vervangen en goten en boeidelen te vernieuwen.

  U bent in het bezit van een knusse woning uit de jaren 20. De tand des tijds heeft de kozijnen niet ongemoeid gelaten. Ze beginnen hier en daar te verpulveren. U wilt de oude stijl graag in takt laten, maar wel van de moderne technieken profiteren. Daarbij kiest u meteen voor dubbelglas om beter te isoleren. Vébé Bouw biedt u mogelijkheden om zowel het één als het ander gelijktijdig te realiseren, en u maar één keer in de rommel zit.

 • Renovatie

  Bij een combinatie van verbouw en groot onderhoud spreekt u van renovatie. Is uw huidige woning toe aan een grondige verbouwing? En uw grote wens is een badkamer en een slaapkamer op de begane grond? De oude badkamer zou een mooie computerruimte kunnen worden. De zolder een atelier. En eigenlijk zijn oo

  k de kozijnen aan vervanging toe, moeten de goten vernieuwd en vallen er gaten in de boeidelen.

  Kortom, een klus waar met zorg en aandacht aan gewerkt moet gaan worden. Vébé Bouw heeft de expertise en kwaliteit in huis om van uw gedateerde woning weer een modern pand te maken.

 • Inbouw

  Heeft u bij Vébé Keukens een nieuwe inbouwkoelkast gekocht dan kunt u gebruik maken van de diensten van Vébé Bouw. Wij bouwen apparatuur voor u in en nemen uw oude apparaten gratis mee om deze af te laten voeren.

Corporaties

Huurt u van een woonstichting?

Bent u huurder bij:
– Woonlinie, Zaltbommel
– De Kernen Hedel en Beneden-Leeuwen

Dan maakt u in een aantal gevallen aanspraak op de service van Vébé Bedrijven. Neemt u gerust contact met ons op.

Vébé Bouw voert al jaren renovaties en keukenaanpassingen uit voor Woonlinie en De Kernen.

Komt u bijvoorbeeld in aanmerking voor een nieuwe keuken in uw huurwoning, dan bent u hartelijk welkom in de showroom. Daar kunt u een keuken met bijpassende wand- en vloertegels en aanrechtblad uitzoeken uit het assortiment van de woningstichtingen.

Het komt steeds vaker voor dat u als huurder overweegt de bestaande keuken uit te breiden met kasten, inbouwapparatuur of een nieuw aanrechtblad. Vébé bespreekt met u de mogelijkheden en maakt in overleg met u een voorstel en rekent vervolgens de meerprijs voor u uit.

VEBE Bedrijven werken samen met