0418 – 516 006 pin
 • Persoonlijk advies en korte lijntjes
 • 30 jaar ervaring
 • Openingstijden & contact

  0418 – 516 006

  Adres
  Industrieterrein
  De Wildeman
  Doornepol 1a
  5301 LV Zaltbommel

  Maandag t/m vrijdag
  08:00 – 16:30

Particulier

Bedrijfsinformatie

Vébé Bouw is gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatie, restauratie en groot onderhoud in de sectoren woningbouw en utiliteitsbouw. Samen met Vébé Keukens vormt Vébé Bouw de combinatie Vébé Bedrijven. U heeft alle voorzieningen van een bouwbedrijf én een keukenverkooppunt onder één dak.

Vébé Bouw loopt voorop bij nieuwe ontwikkelingen in de bouw en op het gebied van techniek, milieu en logistiek. Vébé is een organisatie met korte communicatielijnen en snelle besluitvormingsprocessen, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. De nadruk ligt altijd op het leveren van een professionele dienstverlening en kwaliteit.

Vébé Bouw is goed bereikbaar en heeft voldoende eigen parkeerruimte. Voor advies of informatie kunt u Vébé altijd in Zaltbommel bezoeken.

Rijksmonument en subsidie

Bent u eigenaar van een pand dat als rijksmonument is aangewezen? Dan kunt u in bepaalde gevallen een geldelijke bijdrage krijgen van de gemeente Zaltbommel voor kosten van onderhoud. Vébé Bouw adviseert u om navraag te doen bij de gemeente of u in aanmerking komt voor subsidie. (bron: Website Zaltbommel)

Website Gemeente Zaltbommel

Heeft u plannen voor een verbouwing of aanbouw?

Woont u in de gemeente Zaltbommel en heeft u plannen voor een verbouwing of aanbouw? Dan heeft u in principe een bouwvergunning nodig.In veel gevallen gaat het hierbij om een lichte- of reguliere bouwvergunning. Ook zijn er een aantal bouwwerken waar deze verplichting niet voor geldt. Vébé Bouw adviseert u om navraag te doen bij de gemeente. (bron: Website Zaltbommel)

Website Gemeente Zaltbommel

Slopen? Toestemming of vergunning nodig.

Een slooptoestemming van de gemeente heeft u nodig om zelf asbesthoudende materialen te verwijderen.Een sloopvergunning is een schriftelijke toestemming van de gemeente om een bouwwerk, standplaats of woonwagen (gedeeltelijk) te mogen slopen. (bron: Website Zaltbommel)

Website Gemeente Zaltbommel
Website AVRI Geldermalsen